вторник, 15 май 2012 г.

ДСБ съжаляват за „Синята коалиция“


ДСБ съжаляват за „Синята коалиция“


ДСБ съжаляват за „Синята коалиция“
От партията на Иван Костов (вляво) изразиха съжаление от решението на СДС да напусне „Синята коалиция“, заради което лидерът Мартин Димитров (вдясно) подаде оставка. Снимка: БГНЕС
От „Демократи за силна България“ (ДСБ) изразиха съжаление за решението на Съюза на демократичните сили (СДС) да се яви на парламентарните избори през 2013 г. извън рамките на „Синята коалиция“.
„Съжаляваме, че Националния съвет на СДС отхвърли изготвеното от преговорната група Споразумение за явяване на „Синята коалиция“ на бъдещите избори“, се казва в кратко съобщение на пресцентъра на ДСБ.
По-рано във вторник СДС отхвърли с 49 гласа „против“ срещу 40 гласа „за“ ново споразумение с партията наИван Костов, а лидерът Мартин Димитров подаде оставка.
Сините избиратели демонстрираха ясно с гласа си, че волята им е силен десен субект да посрещне предизвикателствата на кризата, се посочва още в съобщението.
ДСБ ще отговорим на тези очаквания с решителна икономическа програма за защита на правата и собствеността на българските граждани“, категорични са от партията на Иван Костов.
ДСБ обявиха, че започват своята конкретна подготовка за следващите парламентарни избори веднага след Националното си събрание на 30 юни 2012 г.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Общо показвания