петък, 18 май 2012 г.

Роми убиха мъж, за да му отмъстят


Роми убиха мъж, за да му отмъстят


Роми убиха мъж, за да му отмъстят
Задържани са четиримата участници в побоя и убийството. Снимка: Дарик
56-годишен старозагорец е наръган смъртоносно с нож в сърцето от четирима роми, между които 15-годишен тийнейджър, съобщиха от полицията в Стара Загора.
Сигналът за бой в старозагорския ромски квартал „Лозенец" до „Млечна кухня" е получен във Второ Районно управление на полицията в Стара Загора.
При посещение на място полицаите установили, че при скандал и последвала ръкопашна схватка между убития и четирима мъже, на 56-годишния мъж е нанесена прободна рана с остър предмет в сърцето.
Той е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора, където е починал. Аутопсия на тялото ще бъде направена в Съдебна медицина-Стара Загора, допълва Дарик.
Задържани са четиримата участници в побоя и убийството. Те са на възраст меду 15 и 45 години, всички от ромски произход. При разследването на случая служителите на реда установили, че повод за сбиването и последвалото намушкване е скандал в четвъртък около 10.00 ч. в центъра на Стара Загора.
Тогава в близост до универсален магазин между 27-годишен младеж и жертвата на убийството е възникнал скандал, в който последният е нанесъл прободна рана с нож в бедрото на младежа. Впоследствие нараненият мъж е споделил с роднините си, които отмъстили.
Извършен е оглед на местопроизшествието и претърсвания в домовете на задържаните лица. Образувано е досъдебно производство за убийство.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Общо показвания