събота, 19 май 2012 г.

Бойко: Карнавалът в Габрово е по-интересен от карнавала на конгреса на БСП


Бойко: Карнавалът в Габрово е по-интересен от карнавала на конгреса на БСП


Бойко: Карнавалът в Габрово е по-интересен от карнавала на конгреса на БСП
Откриването се състоя на обновената улица „Аврам Гачев", където освен от гражданите, политиците бяха посрещнати от статуи-карикатури на Бойко Борисов (вдясно) и Томислав Дончев (вляво). Снимка: БГНЕС, архив
За хората е много по-интересен карнавалът в Габрово, отколкото карнавалът в София с конгреса на БСП, заяви премиерът Бойко Борисов.
В столицата на хумора Бойко Борисов откри официално обектите по проект „Създаване на привлекателна физическа среда на Габрово чрез интегрирани мерки за градско възстановяване и развитие", финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие", предаде БГНЕС.
По проекта са рехабилитирани паркови площи, благоустроени са подходи, междублоково пространство и детска площадка до Спортна зала „Орловец", мост „Игото", изградени са обществени паркинги в близост до идеалния център, възобновено е съществуващото и е монтирано допълнително енергоспестяващо осветление, изградена е охранителна система за наблюдение с 15 нови камери.
На събитието присъстваха министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, кметът наГаброво Таня Христова, както и министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев.
Откриването се състоя на обновената улица „Аврам Гачев", където освен от гражданите, политиците бяха посрещнати от статуи-карикатури на Бойко Борисов и Томислав Дончев.
Със средства по европейски програми ще бъде финансиран и строежът на тунел под Шипка,
„Това няма да се отрази икономически на страната. За тунел през Хаинбоаз обаче няма да има европейски пари и затова в момента се търсят инвестиции," обясни Бойко Борисов.
„Колкото повече пътища имаме, толкова повече трафик ще имаме, и толкова повече пари остават за България," каза министър-председателят в Габрово.
Премиерът беше категоричен, че не го интересува кой има конгрес, и подчерта, че конгресът на БСП в София не е интересен нито за него, нито за обществото.
„20 години от БСП са лъгали хората и са правили заменки," обобщи премиерът.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Общо показвания