сряда, 23 май 2012 г.

Рекламират България като дестинация за приключенски туризъм


Рекламират България като дестинация за приключенски туризъм


Рекламират България като дестинация за приключенски туризъм
В рамките на партньорството ще се търсят начини за по-атрактивно представяне на възможностите на България като дестинация за приключенски туризъм. Снимка: kontinenti.com
Като дестинация за приключенски туризъм ще представя България Международната асоциация за приключенски пътувания, съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономикатаенергетиката и туризма (МИЕТ).
Ведомството ще работи съвместно с „Адвенчър Травъл Трейд Асосиейшън”, стана ясно след среща назаместник-министър Иво Маринов с Кристофър Дойл, изпълнителен директор за Европа на асоциацията за приключенски пътувания.
В срещата участва и председателят на Българската асоциация за алтернативен туризъм Любомир Попйорданов.
В рамките на партньорството ще се търсят начини за по-атрактивно представяне на възможностите наБългария като дестинация за приключенски туризъм, посочват от МИЕТ.
Адвенчър Травъл Трейд Асосиейшън” разполага с мрежа от около 30 000 специалисти в областта на приключенския туризъм.
По време на срещата е обсъдено и участието на Министерството на икономикатаенергетиката и туризма на изложението „Адвенчър Травъл Уърлд Съмит”, което ще се проведе от 8 до 11 октомври 2012 г. в ЛюцернШвейцария.
Събитието ще се проведе за девета поредна година, като се очаква да бъдат привлечени повече от 600 професионалисти в областта на приключенския туризъм.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Общо показвания