четвъртък, 10 май 2012 г.

Братя Галеви минали границата с 40 милиона лева в белия си джип


Братя Галеви минали границата с 40 милиона лева в белия си джип


Братя Галеви минали границата с 40 милиона лева в белия си джип
снимка:Архив
Дупнишките силови босове Пламен Галев и Ангел Христов, обявени за общонационално издирване, са минали границата на България в нощта на петък срещу събота с бялото им БМВ Х5, твърди вестник „Струма".
Местните твърдят, че луксозният автомобил бил натоварен с пачки на обща стойност над 40 милиона лева, довериха от близкото обкръжение на братята. Те са излетели за Африка през съседна Гърция. Междувременно миналата седмица Ангел Христов е успял да продаде впечатляващия спортен собствен автомобил "Порше Карера ГТ" за около 200 000 лева.
Автомобила Геле купи от Германия и беше един от любимите му. До миналия четвъртък двамата ексбарети са водили разговори по джиесемите си, в петък те не отговарят на нито едно обаждане и са оставили джиесемите им да звънят свободно, от събота сутринта телефоните им са били изключени. Полицията вчера обходи домовете на двамата.

Съпругата на Ангел Христов е заварена у дома си, тя е съобщила, че не знае къде се намира от събота нейният съпруг, но за последно са се видели в четвъртък. Съпругата на Пламен Галев - Юлияна, също е била у дома си с бебето и родителите й, но съобщили пред униформените, че не знаят нищо за това къде се намира Пламен Галев.
Тримата авери, които отидоха сами в затвора в Бобов дол завчера - Владимир Ангелов, Апостол Чакалов и Георги Блатски, са съобщили, че са се изпокарали с двамата братя и че от повече от 1-2 месеца нямат контакти, като са скъсали тотално отношенията си. Нямали представа къде могат да бъдат.

В Дупница се говори, че двамата вече са се установили в ЮАР, откъдето екстрадирането им е невъзможно, даже и от Интерпол.
Щастливци, коментират дупничани, които не престават да се възхищават на двамата бивши ексбарети. Те ще си живеят като царе. 
Братя Галеви са напуснали страната с фалшиви паспорти, което предполага, че това е станало със съдействието на служители на МВР в Паспортна служба. От януари 2011 година с определение на Върховния касационен съд двамата имаха забрана да напускат страната. Самораново се намира много близо до всички адреси на братя Галеви, на които пребивават, включително и имението им в Ресилово.
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов призова вчера обявените за общодържавно издирване Пламен Галев и Ангел Христов да се предадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Общо показвания