сряда, 16 май 2012 г.

Разлог чака индийски туристи


Разлог чака индийски туристи


Разлог чака индийски туристи
Автор:  Антоанета Маскръчка 24 Часа
Индийски туроператори ще гостуват на Разлог и ще се запознаят с възможностите за туризъм в региона.
Разлог чака индийски туристи, на които ще предложи възможности за културно-исторически туризъм, минерални басейни и СПА-процедури.
В неделя градът ще посрещне индийски туроператори, като визитата е част от бизнес форума "България като туристическа дестинация на индийския пазар".
Целта на посещението е създаване на ползотворни бизнес контакти в туристическия бранш между двете държави и представянето на България като атрактивна културна дестинация, каза кметът на Разлог Красимир Герчев. Той очаква представители на десет от най-големите и утвърдени туристически компании от Делхи и Момбай, които организират пътувания за индийци в Европа.
Индийците ще се запознаят с предимства на България като туристическа дестинация, като за целта ще направят информационен тур из страната. Обиколката на България да стартира утре (сряда) от Велико Търново. Чужденците ще посетят Казанлък, Пловдив, Велинград, Разлог и София.
"Ще им покажем голф игрището, някои от СПА-комплексите, конна база, както и възстановения древен слънчев календар от VІІІ в., открит от археолози край Разлог", допълни градоначалникът.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Общо показвания