петък, 10 август 2012 г.

Реклама на България излиза в 4 израелски издания




Реклама на България излиза в 4 израелски издания

Туристи от Израел вече правят резервации за зимните ни курорти, похвали се Делян Добрев



България ще бъде рекламирана като туристическа дестинация в четири печатни медии в Израел тази седмица. С това Министерството на икономиката, енергетиката и туризма ще се опита да запази туристическия поток от Израел след инцидента в Бургас обясни днес ресорният министър Делян Добрев.
Бюджетът за реклама бил скромен, но министърът се надява страната ни да успее да запази този пазар. В момента почти няма нови отменени чартърни полети от Израел за България и от миналата седмица доста активно започна запитването за зимния сезон у нас от страна на туристи от Израел, обясни Добрев. Към края на юни дори е бил регистриран ръст на броя на туристите в България с 1 %. За месеците юли и август се очаква той да е от 5 до 7 %.
След случилото се на 10 юли на летище "Сарафово" израелският министър пристигна в България, малко след това българският му колега върна визитата. "Дадох интервюта за две от техните най-гледани национални телевизии. Това също спомогна, защото на този етап забелязваме, че тенденцията се обърна и поне не е толкова остра, колкото в началото с голям брой отменени чартърни полети", коментира днес Делян Добрев. 


0 коментара:

Публикуване на коментар

Общо показвания