неделя, 19 август 2012 г.

Италианец се замозапалил заради безработица

Италианец се замозапалил заради безработица

Петдесет и четири годишният италианец, самозапалил се миналата седмица пред италианския парламент, го е направил за да изтъкне борбата си с безработицата, съобщи полицията.
Анджело ди Карло е получил 85% изгаряния след инцидента пред долната камара на парламента – Камарата на представителите – в центъра на Рим в ранните часове на 11 август, съобщават италианските медии, цитирани от „Ройтерс" и агенция „Фокус".
Дежурещи полицаи загазили пламъците с пожарогасители и го откарали в болница.
Вдовецът е имал финансови проблеми, след като изгубил работата си и от години е работел на временни договори, които дават малко сигурност и предимства.

2 коментара:

  1. Не мога да се начудя на хора които посягат към своят живот понеже имат проблеми или на независимо на кой живот.Това е недопустимо, как изобщо мозаците им са си го и помислили, дали игрите и филмите не действат още от малки като ги зомбираме пред тях понеже ние нямаме време да се занимаваме...не знам но това...." Вдовецът е имал финансови проблеми, след като изгубил работата си и от години е работел на временни договори, които дават малко сигурност и предимства.....' не не причина да прекратиш живота си, все пак приятелите ти , роднините ти....как са се почувствали в този момент, не може просто ей така да ги изоставиш, може би точно на теб са разчитали.

    ОтговорИзтриване
  2. До къде ли не действа това безпаричие върху психиката на хората, сега ние които имаме работа и до някъде си плащаме сметките ни е твърде далеч у чуждо това как някой сам може да си посегне на живота, но дано не ни с е налага да изпаднем в това неговото положение.Защото ако не си плащаш то трябва да крадеш ако нямаш работа, а не всеки е готов да се превърне в джебчия и да се възползва от труда на другите съвсем безплатно.Благодаря ви за статията и се надявам, да ни пишете често с новините по света, но да бъдат по положително.

    ОтговорИзтриване

Общо показвания